Mikä on LiveStream?

Tuomme keikat sinun

älylaitteelle,

tietokoneelle

ja televisioon.

      Koronavirus on ajanut viihdealan luomaan uusia ansaintaväyliä ja LiveStream-lähetykset on niistä yksi tapa. Haluamme yhdessä GU-ohjelmat yrityksen kanssa tarjota sinulle mahdollisuuksien puitteissa hyvää viihdettä, laadukkaasti toteutettuja ja Kulttuurikuppila Brummin viitekehykseen sopivaan tyyliin. Pystyt siis seuraamaan lähetystä älylaitteellasi joko YouTubesta, FacebookLivestä tai Vimeosta, kerromme kunkin tapahtuman kohdalla, mihin striimi lähetetään ja onko se maksumuurin takana tai vapaaehtoisella tukilipulla. 

Mikäli sinulla on ehdotuksia LiveStream-lähetyksien sisältöön tai kehitysehdotuksia muuten vain, otathan meihin yhteyttä. 

 

Kukaan ei tiedä, miten kauan rajoitukset jatkuvat, ja sen vuoksi olemme varautuneet jatkamaan striimaamista pitkälle syksyyn, tilanteen sitä vaatiessa, mutta toivottavasti Brummi saa ovet auki jo elokuussa. Uskomme kuitenkin vahvasti, että livestriimit tulee jäämään osaksi toimintaamme, joten voit jatkossakin nauttia Brummin keikoista vaikka kotona saunassa, mikäli et syystä tai toisesta pääse Brummiin keikasta nauttimaan. 

Kulttuurikuppila Brummi

Karjalankatu 15, 26100 Rauma

Puh: 0503211431 

  • Kulttuurikuppila Brummi YouTube
  • Facebook Brummi
  • KulttuurikuppilaBrummi Instagram

HUOM! 

Olemme avoinna 1.6.2020 alkaen perjantaisin ja lauantaisin klo 18.30 - 23.00

2020 BrumminWebWelhot ky