top of page
dark-concrete-texture-background_edited.jpg

Lippuinfo

// Lipunmyynnin ehdot

Tarkista aina varauksesi ja lippusi huolella. Maksettuja lippuja ei vaihdeta, eikä palauteta tai lunasteta takaisin. Liput on mahdollista palauttaa tapahtuman peruuntuessa tai siirtyessä toiselle päivälle. Olet velvollinen tarkistamaan ja seuraamaan, ettei tapahtumaan ole tullut muutoksia tai peruutusta.

Poikkeukset Brummista ja Brummin nettikaupasta ostetuille lipuille

 

Lääkärintodistuksella koronasta johtunut peruutus korvataan. Oireettoman henkilön karanteeni, esimerkiksi matkustukseen tai altistumiseen liittyen, ei ole korvaukseen oikeuttava syy.

     

Lippuostos on sitova ja ostettua lippua ei voi palauttaa. Mikäli tapahtuma peruuntuu, menetellään tapahtumajärjestäjän ohjeiden mukaisesti. Tällöin tapahtumakohtaisesti ilmoitetaan ohjeet lipunhinnan palautuksen hakemiseksi.

 

Huomioithan, että kulujen kattamiseksi pidätämme lipun palautuksissa lippukohtaisen 4,50 € käsittelymaksun.

 

+

Mikäli olet tulossa keikalle pyörätuolin kanssa, on hyvä olla etukäteen yhteydessä ja tarkistaa illan käytännöt. Avustajakortilla (A-merkintä) avustaja maksutta.

Riitojen ratkaisu ja sovellettava laki

Näihin toimitusehtoihin ja niiden tulkintaan sovelletaan Suomen lakia sen lainvalintaa koskevia säännöksiä lukuun ottamatta.

Käyttöehdoista ja sopimussuhteesta mahdollisesti aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Mikäli neuvotteluissa ei päästä yksimielisyyteen, ratkaistaan riitaisuudet ensimmäisenä asteena Turun käräjäoikeudessa. Mikäli käyttäjä on luonnollinen henkilö, on käyttäjällä kuluttajansuojalain (38/1978) 12 luvun 1 d §:n ja oikeudenkäymiskaaren (4/1734) 10 luvun 5 §:n mukaan oikeus nostaa kanne sen paikkakunnan yleisessä alioikeudessa, jonka tuomiopiirissä käyttäjällä on Suomessa kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka. Mikäli käyttäjä on luonnollinen henkilö, on käyttäjällä myös oikeus saattaa erimielisyys kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.


Voimassaolo

Nämä toimitusehdot tulevat voimaan 29.7.2021 ja ovat voimassa toistaiseksi. Asiakas hyväksyy toimitusehdot ostaessaan lippuja palvelusta.

Edellä mainitut ehdot pätevät pääsylippujen osalta Kulttuurikuppila Brummin Maksutin-nettikaupassa ja Brummissa paikan päällä tehdyissä ostoissa.

Lipunmyynnin tekninen tuki: brumminkeikat@gmail.com

bottom of page