kORONAPASSI Brummin KEIKoiLLA 

Jatkamme koronapassin käyttöä, mikäli sitä viranomaisten puolelta vaaditaan tapahtumien järjestämiseen. Kulttuurikuppila Brummin keikkojen osalta menemme niillä määräyksillä, mitä Lounais-Suomen aluehallintovirasto Satakuntaan asettaa (https://avi.fi/tiedotteet).

Toistaiseksi olevien tietojen valossa kerrottakoon, että koronapassiin vaaditaan joko:

kaksi rokotusta

TAI

alle 6 kk sitten sairastettu korona

TAI

alle 72 tuntia vanha koronatesti.

 

Koronapassin vaatimuksien ohjeistus tarkastettu viimeksi 9.1.2022. Muutokset mahdollisia.

OHJE: Ota Omakanta-palvelusta noudetusta omasta koronapassista kuvakaappaus kännykälläsi, erityisesti QR-koodista. Tuloste myös ok. Suositellaan kuitenkin ottamaan kuvakaappaus tai avaa puhelimeesi tallennettu koronapassisi ovella.

 

Huomioi nämä asiat:
• Koronapassi luetaan THL:n kehittämällä mobiilisovelluksella. Voit yhdessä ystävän kanssa tai toisella mobiililaitteella testata koronapassin voimassaolon etukäteen lataamalla sovelluksen- Koronatodistuksen lukija -niminen sovellus on saatavilla Apple ja Android-laitteisiin. Koronapassin tulokset näkyvät tekstinä ja väreinä: punainen = hylätty, vihreä = hyväksytty. Jos sovellus lukee todistuksen hyväksytyksi, ruudulle tulee näkyviin vihreän värin lisäksi myös henkilön nimi. Syyt mahdolliseen hylkäämiseen eivät näy sovelluksessa.
• Negatiivinen koronatestitulos tulee olla enintään 72 tuntia vanha. Testituloksen lukemiseen tarkoitettu QR-koodi tulee olla viimeisimmästä testituloksesta, mikä sinulle on tehty.
• Toisesta rokotteesta tulee olla kulunut 7 vuorokautta ja se tulee olla kirjautunut Omakanta-palveluun. Tarkista, että riittävä aika on kulunut.
• Sairastetusta koronasta tulee olla kulunut aikaa alle 6 kk ja siitä tulee olla merkintä Omakanta-palvelussa.
(Näiden seikkojen lisäksi on muitakin poikkeuksia ja huomioitavaa. Tässä edellä mainittuna on nyt kuitenkin tärkeimpiä huomioitavia asioita aiheesta.)

Lisätiedot koronapassista: www.kanta.fi/koronatodistus

LippuInfo

// Lipunmyynnin ehdot:

Tarkista aina varauksesi ja lippusi huolella. Maksettuja lippuja ei vaihdeta, eikä palauteta tai lunasteta takaisin. Liput on mahdollista palauttaa tapahtuman peruuntuessa tai siirtyessä toiselle päivälle. Olet velvollinen tarkistamaan ja seuraamaan, ettei tapahtumaan ole tullut muutoksia tai peruutusta.

Poikkeukset Brummista ja Brummin nettikaupasta ostetuille lipuille

Lääkärintodistuksella koronasta johtunut peruutus korvataan. Oireettoman henkilön karanteeni, esimerkiksi matkustukseen tai altistumiseen liittyen, ei ole korvaukseen oikeuttava syy.

        

Lippuostos on sitova ja ostettua lippua ei voi palauttaa. 

Mikäli tapahtuma peruuntuu, menetellään tapahtumajärjestäjän ohjeiden mukaisesti. Tällöin tapahtumakohtaisesti ilmoitetaan ohjeet lipunhinnan palautuksen hakemiseksi.

 

Huomioithan, että kulujen kattamiseksi pidätämme lipun palautuksissa lippukohtaisen 4,50 € käsittelymaksun.

Riitojen ratkaisu ja sovellettava laki

Näihin toimitusehtoihin ja niiden tulkintaan sovelletaan Suomen lakia sen lainvalintaa koskevia säännöksiä lukuun ottamatta.

Käyttöehdoista ja sopimussuhteesta mahdollisesti aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Mikäli neuvotteluissa ei päästä yksimielisyyteen, ratkaistaan riitaisuudet ensimmäisenä asteena Turun käräjäoikeudessa. Mikäli käyttäjä on luonnollinen henkilö, on käyttäjällä kuluttajansuojalain (38/1978) 12 luvun 1 d §:n ja oikeudenkäymiskaaren (4/1734) 10 luvun 5 §:n mukaan oikeus nostaa kanne sen paikkakunnan yleisessä alioikeudessa, jonka tuomiopiirissä käyttäjällä on Suomessa kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka. Mikäli käyttäjä on luonnollinen henkilö, on käyttäjällä myös oikeus saattaa erimielisyys kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Voimassaolo

Nämä toimitusehdot tulevat voimaan 29.7.2021 ja ovat voimassa toistaiseksi. Asiakas hyväksyy toimitusehdot ostaessaan lippuja palvelusta.

Edellä mainitut ehdot pätevät pääsylippujen osalta Kulttuurikuppila Brummin Maksutin-nettikaupassa ja Brummissa paikan päällä tehdyissä ostoissa.

Tarkista Tiketin toimitusehdot tästä.