HELIN & KYÄSTIN KUUSIJUHLA

6.6. klo 6 i.p. (klo 18)

Kuusijuhla - laulullinen runoilta ja runollinen lauluilta. Kulttuurikuppila Brummin livestriimissä kesäkuussa 2020 Heli Laaksonen ja Kyösti Mäkimattila!

Kun virtuaalilippu on ostettu, pääset Kuusijuhlaan sähköpostiin toimitetusta linkistä ja myös tätä linkkiä klikkaamalla mukaan omalla koodillasi lauantaina 6.6. klo kuusi iltapäivällä. Voit myös kopioida livelähetyksen osoitteen tästä, kirjautua koodillasi ja ottaa hyvän asennon kotikatsomossasi:

https://brummi.maksutin.fi/stream

Mikäli lippukoodisi herjaa, ettei toimi:

Sulje kaikki muut sähköpostit, selaimet ja paikat, missä koodi on jo syötettynä. Ethän välitä henkilökohtaista katselukoodiasi eteenpäin.

 

Tukipyynnöt voi lähettää meille striimin aikana sähköpostiin: brumminkeikat@gmail.com

Muistathan, että Helin & Kyästin Kuusijuhla jää nähtäväksi 2 viikon ajaksi 6.6. jälkeen!


Kiitos!

Kuuusijuhlan virtuaalilippu livestriimiin:

https://brummi.maksutin.fi/payment/kuusijuhla

Pääsylippu Kuusijuhlaan Brummiin, Karjalankatu 15, Rauma:

https://brummi.maksutin.fi/payment/kuusijuhlabrummiin

(Huom! myynnissä vain rajoitettu määrä, 40 lippua)

Liput paikan päälle on LOPPUUNMYYTY!

KUUSIJUHLA

Heli Laaksonen ja Kyösti Mäkimattila hellivät kuulijoita alkusuven suloisimmassa kuusijuhlassa! Ihan oikeat ja virtuaaliset liput keikalle Kulttuurikuppila Brummiin ovat myynnissä nyt!

Uuden poikkeustilan hengessä, vanhan kalenterin mukaisena perunanistutuspäivänä 6.6. kello kuusi i.p. nousevat raumalaisen Kulttuurikuppila Brummin lavalle sanamaija Heli Laaksonen ja tangokuningas Kyösti Mäkimattila. Kuusijuhlaksi nimetty tilaisuus on laulullinen runoilta ja runollinen lauluilta. Säestäjänä ja äestäjänä toimii pianisti Juha Maunu. Brummiin on mahdollista päästää pieni siemenperunayleisö - mutta esitystä voi seurata maailmanlaajuisesti virtuaalisena!

Artisti kaipaa aina keikalleen oikeaa yleisöä, tuikkivia silmiä ja hyväntuulisia ilmeitä. Kuusijuhla järjestetään niin kuin poikkeusajan säädökset antavat myöden: 40 nopeinta lipunostajaa saa lunastaa itselleen paikan Kulttuurikuppila Brummin katsomossa. Tuolit järjestetään hyvin väljästi. Aivan rajoittamattomalle yleisömäärälle on tarjolla kuusijuhlimista digitaalisesti ja lippuja riittää taatusti kaikille. Brummin tekniikan väki mahdollistaa korkealaatuisen, hyvin valaistun ja usealla kameralla taltioidun runoillan.

Kuusen alta löytyy lahja jos toinenkin. Tuttuja pehmeitä paketteja: suloisia runoja, höperöitä puheita ja romantillisia laulelmia. Kovissa paketeissa on ajattelemaan laittavia sanoja ja tummempia tunnelmia, puuaiheisia runoja, kuusiaiheisia lauluja ja puujalkavitsejä toki! Mitä ilmestyy rapisevasta paperipussista: piparipossu, omena vaiko jokin yllätys, josta artistitkaan eivät tiedä etukäteen?

Tähän Kulttuurikuppila Brummin, Kyösti Mäkimattilan ja Heli Laaksonen - runoilijan lukijakunta Facebook-sivustoilta löytyvään Kuusijuhla-tapahtumasivuun voi keikkaa seuraava kotiyleisö lähettää esiintyjille kysymyksiä tai runotoiveita jo etukäteenkin ja toki myös Kuusijuhlan aikana kommenttikenttään voi lähettää esiintyjille kysymyksiä tai runotoiveita - paikan päällä lavaemäntä kiidättää osuvimmat esiintyjien vastattaviksi. Brummille voi myös lähettää keikan aikana tekstareita ja WhatsApp-viestejä puhelinnumeroon: 040 1258143.


Ainutlaatuisen alkusuvisen Kuusijuhlan lippuja paikan päälle voi ostaa 26.5.2020 klo 16 alkaen - jos vielä on jäljellä. Jos haluat ostaa Kuusijuhla-lipun paikan päälle (niitä on myynnissä vain 40 kpl), lippu maksaa 30 euroa ja se on myynnissä Kulttuurikuppila Brummin Maksutin-nimisessä lippukaupassa osoitteessa: https://brummi.maksutin.fi/payment/kuusijuhlabrummiin

*päivitys: HUOM! Loppuunmyyty!

Jos haluat ostaa Kuusijuhla-lipun virtuaalikeikalle eli katsella esityksen kotikeinutuolista, lippu maksaa 9 euroa (näitä lippuja rajoittamaton määrä!) ja se on myynnissä erikseen osoitteessa: https://brummi.maksutin.fi/payment/kuusijuhla

Virtuaalilipun ostajalle jää noin puolitoista tuntia kestävä Kuusijuhla katsottavaksi kahdeksi viikoksi. Huom! Katselukoodi on henkilökohtainen ja samalla katselukoodilla voi livestriimiä katsoa vain yhdeltä laitteelta kerrallaan. Saat oston yhteydessä ohjeet livestriimin katseluun.

40 lipunostanutta pääsee sisälle Brummiin klo 17.30, pääsylippuna näytetään sähköpostiin ostosta. Lippuja ei myydä enää ovelta. Tervetuloa mukaan!

Kaikkiin linkkeihin pääset Brummin nettisivujen kautta ja tietenkin mukaan virtuaalikeikalle 6.6.

Kuusentuoksuisin terveisin, Kulttuurikuppila Brummi, Heli Laaksonen ja Kyösti Mäkimattila

 

// Keikan aikana WhatsApp- ja tekstiviestit Brummille: 040 1258143 //

Kulttuurikuppila Brummi

Karjalankatu 15, 26100 Rauma

 

pe 2.10. alkaen :

pe klo 21-02

la klo 20-02 (3.10. klo 19)

Bingo ja Open Stage

ke klo 19-02 

Moikkuli. Pysykää terveinä!

  • Kulttuurikuppila Brummi YouTube
  • Facebook Brummi
  • KulttuurikuppilaBrummi Instagram

2020 BrumminWebWelhot ky