HELIN & KYÄSTIN KUUSIJUHLA Vol 2.

12.12.2020 klo 6 i.p. (klo 18)

Kuusijuhla - laulullinen runoilta ja runollinen lauluilta. Kulttuurikuppila Brummissa JOULUKUUSSA Heli Laaksonen ja Kyösti Mäkimattila!

Striimi! Virtuaalilippuja saatavilla NYT!

Tule mukaan omalta kotisohvalta.

Kuusijuhlaa vietettiin Brummissa Helin ja Kyästin kanssa ensimmäisen kerran kesäkuussa ja nyt taas uudelleen!

12.12.2020 Kuuusijuhlan virtuaalilippu:

https://brummi.maksutin.fi/payment/kuusijuhla

Kun virtuaalilippu on ostettu, pääset Kuusijuhlaan sähköpostiin toimitetusta linkistä ja myös tätä linkkiä klikkaamalla mukaan omalla koodillasi lauantaina 12.12. klo kuusi iltapäivällä. Voit myös kopioida livelähetyksen osoitteen tästä, kirjautua koodillasi ja ottaa hyvän asennon kotikatsomossasi:

https://brummi.maksutin.fi/stream

Mikäli lippukoodisi herjaa, ettei toimi:

Sulje kaikki muut sähköpostit, selaimet ja paikat, missä koodi on jo syötettynä. Ethän välitä henkilökohtaista katselukoodiasi eteenpäin.

 

Tukipyynnöt voi lähettää meille myös striimin aikana sähköpostiin: brumminkeikat@gmail.com

Helin & Kyästin joulukuun Kuusijuhla vol 2. jää nähtäväksi ja hankittavaksi myöhemmin Nuutinpäivään asti, joten aikaa on 13.1.2021 saakka!


Kiitos!

KUUSIJUHLA

Heli Laaksonen ja Kyösti Mäkimattila ja kuusijuhla on täällä taas!

 

Emmehän me hellitä poikkeusjoulunakaan taiteen tuomasta toivosta, silmäniloista, korvaniloista! Sanamaija Heli Laaksonen ja tangokuningas Kyösti Mäkimattila sytyttävät kynttilän ja pystyttävät kuusen lauantaina 12.12.2020 klo 18 raumalaisen Kulttuurikuppila Brummin permannolle. Alkaa Kuusijuhla! Laulullisen runoillan ja runollisen lauluillan säestäjänä toimii punaposkinen pianisti Juha Maunu. Kaksituntista poikkitaiteellista esitystä voi seurata maailmanlaajuisesti virtuaalisena eli netissä.

Koulun perinteisistä kuusijuhlista on saatu iltaan rakenne, mutta sisältö on uutta ja omanlaista. Kaksihenkinen kuoro. Lucian runoja valosta. Pakin ja Ekin pieni kuvaelma. Keijun ja tonttujen vuoropuhelu - nähdäänkö voimisteluakin? Heli ja Kyösti koristelevat molemmat oman kuusensa - ja yleisö saa äänestää niistä suosikkinsa. Sanamaija Heli itse on joulunvastustaja, joten yltiöimeläksi tunnelmaksi ei meno ylly. Auringon lapsia, ennen lukemattomia runoja, yleisötoiveita, pehmeissä paketeissa maailman kauneutta, kovissa paketeissa elämän ankaruutta - mutta aina toivon makea konvehti viimeisenä. Toki lukuvuoden kohokohtia kerrataan: kuullaan Helin luonto-opiskeluista kuusen katveessa ja Kyöstin uudesta urasta radion ohjelmapäällikkönä.

Mutta kuka pitää rehtorin päätöspuheen?

Silkohapsista yleisöä on paikalla näistä erikoisajoista johtuen vain muutama valittu, lähinnä säestäjän kummi ja laulajan enon veli - lippuja ei myydä paikan päälle lainkaan. Digitaalista kuusijuhlaa ei sen sijaan rajoita mikään, tuhannet ja taas tuhannet ovat tervetulleita seuraamaan keikkaa 12 euron virtuaalilipulla.

Kulttuurikuppila Brummin ja Striimaustuotannon tekniikan väki mahdollistaa korkealaatuisen, hyvin valaistun ja usealla kameralla taltioidun ehtoon. Virtuaalilipulla saa nähtäväkseen livelähetyksen lisäksi koko tallenteen aina Nuutinpäivään saakka, siis katsottavissa 13.1.2021 asti. Siksi virtuaalilipun voi ostaa myös joulupakettiin - ja lupautua itse katseluseuraksi ja tekniseksi tueksi sohvankulmaan. Kuusijuhlat käyvät myös pikkujouluista: miksipä ei firma, yhdistys tai palvelukoti voisi ostaa katseluoikeutta yhteiseksi iloksi.

Kulttuurikuppila Brummin, Kyösti Mäkimattilan ja Heli Laaksonen - runoilijan lukijakunta Facebook-sivustoilta Facebook-sivustolta löytyvällä Kuusijuhla-tapahtumasivulla voi lähettää esiintyjille kysymyksiä tai runotoiveita etukäteen tai äänestää kauniimmasta kuusesta.

Virtuaalilippu 12 €. Kaksituntinen Kuusijuhla on ostettavissa ja katsottavissa 13.1.2021 saakka.Huom! Katselukoodi on henkilökohtainen ja samalla katselukoodilla voi livestriimiä katsoa vain yhdeltä laitteelta kerrallaan. Saat oston yhteydessä ohjeet livestriimin katseluun.

 

Kuusentuoksuisin terveisin,

Kulttuurikuppila Brummi, Striimaustuotanto.fi, Heli Laaksonen ja Kyösti Mäkimattila

Kulttuurikuppila Brummi

Karjalankatu 15, 26100 Rauma

Auki ollaan seuraavaks kohta!

ke klo 19-00

Musavisa, Bingo ja Karaoke

pe klo 20-01 ja la klo 20-01, 

Karaoke klo 21 alkaen

Keikkailtoina karaoke keikan jälkeen, mikäli häiritsee keikkaa.  

su 29.11. & 13.12. klo 13-17 päiväjamit Nurkassa klo 14.

Moikkuli. Pysykää terveinä!

  • Kulttuurikuppila Brummi YouTube
  • Facebook Brummi
  • KulttuurikuppilaBrummi Instagram

2020 BrumminWebWelhot ky